DOJO KUN

DOJO KUN – DOJO-REGLER

  1. När vi kommer in i Dojon hälsar vi mot Shomen, och samma sak när vi lämnar Dojon. Det är ett trevligt och enkelt sätt att hälsa på ”alla” som är där. Vi visar respekt för klubben, och alla de som kämpar eller har kämpat för att den skall kunna existera. Vi ”stänger av” yttervärlden när vi är i vår Dojo.
  2. Vi hälsar på varandra (tränare/elever) stående eller sittande före och efter varje träning, i ett eller flera led i bältesordning. Högst graderade skall vara snabba att ställa upp när tränaren säger till, så att de lägre graderade snabbt kan falla in i ledet.
  3. Träningskläderna skall vara hela och rena, precis som utövaren.
  4. Inga örhängen eller liknande, smycken, hårklämmor i metall, osv, på träningen.
  5. Kom i tid till träningen, och stressa helst inte därifrån. Lokalen och tränaren är till för dig som utövare, utnyttja det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *