DANISH OPEN 2018

19 maj åkte vi till Bramming på den danska västkusten för att tävla i Ju Jutsu Fighting. På tre tävlande tog vi tre medaljer!

Jonathan är 12 och tävlade i U15, och väger 50 kg men tävlar i -60! Han mötte först en holländare som sannolikt var ett par år äldre, och en storlek större. Tuff match, och förlust. Sedan mötte han en norrman som var huvudet längre och riktigt duktig stående. Jonathan lyckades dock ta ner norrmannen ett par gånger och dominera på marken. Tyvärr förlust igen, då norrmannen var bra på att samla många poäng stående. Norrmannen tävlade även i U18, som var för svårt för honom, men det säger ändå mycket om nivån. Tredje matchen var mot en dansk, vilket slutade med en seger för Jonathan, och därmed ett säkrat brons.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *