FENIX CAMP 2018

Lördag 6 oktober 2018 var vi tre stycken som åkte till årets Fenix Camp.

Henrik tränade Kenjutsu och Iaijutsu för Alf Roslund.

William tränade först två pass BJJ med Shanti Abelha och Daniel Stevens, ett pass knivträning med Dan Johansson och ett pass svärdsträning med Alf Roslund.

Mattias tränade först BJJ med Shanti Abelha och Daniel Stevens, sedan var det tävlingsförberedande teori med Shanti Abelha, och sist sparring med coachning av Shanti, Daniel, Mike Wall och Alexander Andheden.

Söndagen bjöd på 841-årsjubileumslunch för Hosokawa Ryu! Henrik åkte dit för att fira! Den 8 oktober 1177 grundade Minamoto Yoshikane en kampskola efter att han flyttat till byn Ashikaga och tagit namnet Ashikaga. Efter ytterligare ett namnbyte blev denna kampskola 1339 den organiserade kamputbildningen för Ashikaga-shogunatet, Hosokawa Ryu.

One thought on “FENIX CAMP 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *