COMBAT CAMP 2019

2019 inleddes med ett besök på Combat Camp i Eslöv! Henrik, Elin, Mattias, Armita, William, Alfred och Malte åkte dit!

Fredagen bjöd på ett pass för Colin Kist för Elin, och kastträning med Benny Lah för Armita och Mattias. Sedan körde Armita vidare med sparring-träning för Erick Humbert, medan Mattias körde självförsvar för Rob Haans.

Lördagsmorgonen bjöd på träning med Benny Lah (O uchi gari bland annat) och Séverine Nébié (O uchi gari till O soto gari och Fighting-sparring) för Alfred och Malte. Armita inledde istället morgonen med ett pass självförsvar för Palle Lund Hansen. William och Mattias började köra guardpassering med Linda Lindström, sedan gick William vidare med X-guard-träning med Johan Gustafsson, medan Armita och Mattias tränade fighting med Rob Haans. Pass tre blev träning för Colin Kist för William, och Armita körde fighting-sparring för Erick Humbert igen.

 

One thought on “COMBAT CAMP 2019

 1. Dear Sensei

  Greeting from Iran Combat Ju Jutsu Group.
  This email is for introduction of our group to you and inform you hereby, that we are available for attending in the any event that would be conducted by your your club.

  Sincerely Yours,
  I.R. Iran Combat Ju-Jutsu Group

  Head Quarter:
  Tel: +98 21 66531091
  Website: http://www.combatjujutsu.ir
  Email: info@combatjujutsu.ir
  Address: Unit 9, 5th Floor, No 20, Anbarafshan Alley, Starkhan Str, Tehran, Iran
  Postal Code: 1444743549

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *