COMBAT CAMP 2019

2019 inleddes med ett besök på Combat Camp i Eslöv! Henrik, Elin, Mattias, Armita, William, Alfred och Malte åkte dit!

Fredagen bjöd på ett pass för Colin Kist för Elin, och kastträning med Benny Lah för Armita och Mattias. Sedan körde Armita vidare med sparring-träning för Erick Humbert, medan Mattias körde självförsvar för Rob Haans.

Lördagsmorgonen bjöd på träning med Benny Lah (O uchi gari bland annat) och Séverine Nébié (O uchi gari till O soto gari och Fighting-sparring) för Alfred och Malte. Armita inledde istället morgonen med ett pass självförsvar för Palle Lund Hansen. William och Mattias började köra guardpassering med Linda Lindström, sedan gick William vidare med X-guard-träning med Johan Gustafsson, medan Armita och Mattias tränade fighting med Rob Haans. Pass tre blev träning för Colin Kist för William, och Armita körde fighting-sparring för Erick Humbert igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *